Badrumsbelysning som verkligen syns
July 1, 2017
Bra och snygg badrumsbelysning
August 7, 2017

I många äldre hus så är badrummen relativt små. Med en bra badrumsrenovering Täby kan man utöka
den tillgängliga platsen, men ofta så krävs det fortfarande lite planering för att få plats med alla saker man vill ha till hands. Handdukar, tvålar, rengöringsmedel och toalettpapper. Allt ska samsas på en begränsad yta. Som tur är finns det flera snygga badrumslinjer som gör det lättare att hålla reda på allt.

Förvaring som passar in

Dels finns det olika sorters möbler som alla matchar varandra, allt tänkt för ett funktionellt adrum. Ett skåp under handfatet, till exempel, är normen idag. Dessa kan ha lådor eller luckor, eller en kombination av båda två. Här kan man få plats med bra många saker, och sedan bara stänga dörren om dem. De bidrar till att badrummet ser organiserat och elegant ut.

I badrumsskåpet som hänger ovanför handfatet går det också att ställa in en hel del. Allt beror ju på hur badrummet används, men tandborstar, krämer och annat brukar man vilja ha till hands. Ett alternativ är att ställa in ett separat skåp. Det finns flera bra varianter som är höga och smala, så att man kan få in dem även i badrum med en begränsad golvyta. Kan man planera detta redan tidigt vid en badrumsrenovering Täby så kanske man kan anpassa utrymmet för skåpen.

Trivsamma badrum där alla får plats

Eftersom man vill kunna röra sig fritt i badrummet kan det vara bra att utnyttja väggarna till förvaring. Vägghyllor kan sättas upp ovanför andra möbler så att man har allt inom räckhåll. Kanske på väggen ovanför handfatet, runt omkring badrumsskåpet eller helt separat. Helst ska man ju inte behöva flytta på andra saker för att komma åt det man vill ha. På morgonen har de flesta bråttom och vill bara att allt ska fungera så smidigt som möjligt.

Vissa badrumsmöbler har utformats för att ha en dubbel funktion. Många tycker om att ha en stol eller bänk i badrummet, och dessa kan fås med en dold förvaring inuti. Kanske en bänk som har stora lådor under där alla handdukar kan ligga? Eller en spegel som har krokar under för att hänga upp handduken?

Det finns många mycket bra lösningar för badrumsförvaring som är både snygga och praktiska. Ett väl fungerande badrum som har en härlig atmosfär kan betyda mycket i vardagen. Även detta rum måste planeras noga och visa upp ägarens personlighet, samtidigt som var sak har sin plats.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: