Hur man får plats med allt i badrummet
July 13, 2017

Ett badrum är så mycket mer än en plats där du duschar och borstar tänderna. Det kan vara ditt alldeles eget lilla hemma-spa, ett rum där du verkligen kan slappna av och ta hand om dig själv. Din privata plats dit du drar dig tillbaka. För att kunna göra allt detta så krävs det en bra belysning.

De snyggaste badrumslamporna

Dels har du behov av ett allmänt ljus, när du inte gör något speciellt i badrummet. många tycker om att ha en plafond lampa uppe i taket, men här finns det flera läckra alternativ. Har du högt i tak kanske en kristallkrona skulle passa bra. Annars kanske en rad med spotlights kan vara det allra bästa.

Poängen med att låta fantasin flöda är att du ska inreda ditt badrum för att passa just dig. Om du har en modern smak ska den komma fram. Är du romantiskt lagd så finns det många snygga badrumslampor att välja mellan.

Tänk på detaljerna

Men ett badrum behöver inte bara ett allmänt ljus, det är ett perfekt rum för små ljuspunkter här och där. Ett antal badrumsskåp kommer med inbyggd belysning, för över handfatet behöver du lite extra ljus. Annars kan du sätta en lampa eller två ovanför spegeln.

Runt om i badrummet kan det vara snyggt med väggbelysning, gärna med en separat ljusbrytare. När du ligger i badet kan det vara skönt att släcka lampan i taket och bara ha de andra lamporna tända. Om du trivs med levande ljus i badrummet ska du installera dimmer eller andra sätt att reglera belysningen precis som du önskar.

Skapa stämning i badrummet

Du kan göra ditt badrum till en riktig oas. Ett rum som ger dig total relax och gör att vardagen blir lite lättare. Det spelar ingen roll om badrummet är stort eller litet, du kan göra det till något unikt och speciellt. Med snygg belysning som också är funktionell har du kommit långt på väg.

Idag är utbudet på badrumsbelysning mycket stort och varierat. Du kan få något i just den färg och stil du tycker om. En lampa måste inte vara neutral och försvinna i bakgrunden. Den kan vara fokus i rummet och stå ut som en viktig inredningsdetalj. Skapa stämning i ditt badrum med snygga lampor. De kan lätt kombineras med behovet av att kunna se ordentligt, som när du sminkar dig eller fixar håret. Lampor är en viktig detalj som gör stor skillnad.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: